_G2A7789.jpg

Het appartement in woorden.

'Een verborgen parel’ is hoe wij dit appartement graag typeren.  De voorgevel zet ons wat op het verkeerde been wat de toon van dit riant appartement betreft. Maar vanaf de eerste glimp die we opvangen na het verlaten van de lift, wordt onmiddellijk duidelijk dat smaak en ruimte hier de rode draad zijn. 

 

In 2012 spaarde Rebecca kosten noch moeite om er een schitterend appartement van te maken. De warme, lichtrijke hal met authentieke houten deuren en de hoge plafonds ademen historie. Ze sluit aan op de kamers, inkom, toilet, badkamer en de gigantische leefruimte met de grote, strakke open keuken en zijn design-trapconstructie tot het terras. Aangezien er werd gekozen om één slaapkamer als eetkamer in te richten, zijn er momenteel twee slaapkamers.    

    

De badkamer met zijn losstaand ligbad, douche, dubbele lavabo met linnen- en washoek geeft het gevoel te vertoeven op hotel. :)   De combinatie van de emerald-groen en blauw tinten in de wandtegeltjes zijn echte eye-catchers. Bij de renovatie van de badkamer in 2018 werd er duidelijk met zin voor smaak ingericht en met een weinig opfriswerk wordt het volledig in ere hersteld. 

_G2A7766.jpg

Buiten genieten.

Het groot terras is uiteraard een troef.  De met hout verharde terras biedt deels zicht op het Park Baron Casier.  Met de juiste groenbeplanting in mooie terraspotten kan je het zicht op het platte dak in het verlengde van je terras afschermen en je eigen oase creëren. Elk kasteelconcert is een reden om vrienden uit te nodigen, genietend vanop je terras van muziek, lekkers en groen  ! 

Snel een wandelingetje in het park of op de wekelijkse markt, .. wat een luxe ! 

_G2A7768.jpg

Het appartement in cijfers.

  • EPC: 240 kWh

  • Bruikbare oppervlakte: 180 m²

  • Totale oppervlakte residentie 10a52ca 

  • Terrasoppervlakte: 50 m²

  • Aantal slaapkamers: 3 (momenteel 2) 

  • Lift aanwezig 

  • Type verwarming: op gas

  • Renovatiejaar: 2012 en 2018

  • Kadastraal Inkomen: € 1.023

_G2A7773.jpg

De ligging.

Het appartement is gelegen in de stadskern, vlak naast het Park Baron Casier. Parkeren voor de deur is zelden tot nooit een probleem dankzij de bewonerskaart.  Of je nu de trein moet halen of van een kop koffie wilt genieten op de markt van Waregem, alles ligt binnen wandelbereik. 

Waregem, de stad van het Paard, is ook de stad waar klein of groot, sportief of cultureel, oud of jong aan zijn trekken komt ! De afrit E17 en het station zijn uiteraard ook grote troeven!